Velg en side

Hva er vel bedre enn å sitte med laptopen i sofaen – og lære i sitt eget tempo? Hoppe over, frem og tilbake. Stopp når du vil og fortsett neste dag, eller dagen etter det. Du bestemmer helt selv. Dette er hovedgrunnen til at mange nettkurs selger så bra. Men visste du at det finnes billigere ressurser også? I dette blogginnlegget deler jeg mine topp 4 ressurser for gratis læring på nett.

Hvorfor deler jeg dette meg deg?

Jeg velger å dele dette med deg av 3 grunner: 

  1. Jeg tror du setter like stor pris på billigere løsninger av god kvalitet som jeg gjør
  2. Det er veldig nyttig for deg! Jeg elsker når man i et kundemøte er på bølgelengde med kunden fordi kunden vet hva hun snakker om og nøyaktig hva hun ønsker hjelp til.
  3. Du lærer verdien av en god strategi, kreative løsninger og optimalisering.

Det beste for en konsulent er hvis kunden gjerne har noe data fra før av som man kan analysere for å kunne sette sammen en strategi og optimalisere på. Hvis ikke må man ofte i en startfase bruke mye tid og penger på å teste annonseformater, målgrupper og innhold. Før du eventuelt hyrer et byrå (eller konsulent) bør du sette deg inn i hva du faktisk trenger hjelp til. Her er noen ressurser som hjelper deg med det grunnleggende innen Facebook, Instagram, Linkedin og Google. Noen av ressursene lærer deg også verktøy utover disse som for eksempel design, photoredigering etc. Jeg henvender ofte til disse ressursene og mine kunder synes alltid at det er like nyttig.

Gratis ressurser innen digital markedsføring

Facebook Blueprint 

Laget av facebook selv. 100% gratis og absolutt veldig nyttig!

Facebook Blueprint lærer deg også markedsføring på instagram (engelsk) dersom det er av interesse. Se Instagram for business her.

Academy for ads – Google

Logg inn med googlekontoen din og sett i gang der du ønsker å lære.

Google academy for ads - gratis ressurser for deg som ønsker å lære digital markedsføring

Google academy for ads – lær i ditt tempo hvor du vil.

Utdannet.no 

Espen Fevang snakker på norsk og er veldig flink til å lære og forklare. Dette er kun gratis første måned, deretter 299kr/mnd etter det. Utdannet har 12 gratis kurs som du kan få god nytte av også!

Linkedin Courses (tidligere Lynda.com) 

Gratis første måned, deretter150kr/mnd – 200kr/mnd etter det.

Du trenger ikke å ha et romslig budsjett for å satse på nett. Hvis du egentlig ikke har noe budsjett til markedsføring så bør du bruke tiden din på noe annet enn å lære deg annonseverktøyene. Bruk tiden din på for eksempel organisk vekst og engasjement og lær deg listebygging, innholdsproduksjon, nettverk og lær deg søkemotoroptimalisering.

Synes du dette innlegget var nyttig? Jeg blir veldig glad hvis du vil abonnere på bloggen via nyhetsbrevet mitt

Husk å dele det med vennene dine hvis du tror det er nyttig for flere.