Velg en side

Leter du etter et byrå i Vestfold som kan hjelpe deg med digital markedsføring? Vi i VIKSE liker å si at vi er kanskje Vestfolds minste byrå – vi hjelper deg med digital strategi, annonsering på nett, organisk rangering og konverteringsoptimalisering. Vi hører til i Åsgårdstrand, men kommer veldig gjerne på besøk til deg hvor du er. Ettersom vi kun er 2 ansatte kommer vi veldig tett på våre kunder. Og det er akkurat sånn vi liker det! At vi er et mindre kommunikasjonbyrå gjør at vi også kan ta lavere priser, selv om vi tilbyr samme kvalitet som de større byråene.

Byrå i hjertet av Åsgårdstrand

Siden 2014 har vi hatt kontor her i Grev Wedels gate. I den ene enden av huset har vi pusset opp et kontor med utsikt til hagen vår. Dette har vi gjort fordi vi tror på en nettbasert fremtid, med løse rammer og fleksibilitet. Vi har troen på disponering av egen tid og tillit til de ansatte. Hjemmekontor fungerer best for oss og vår hverdag. I Åsgårdstrand er avstandene meget korte og barna leveres i barnehagen på et blunk. Det betyr at vi kan komme fort i gang med arbeidsdagen og jobbe effektivt. Vi har begge jobbet i byråverden i Oslo og vi brukte 30-50 minutter for å komme oss til og fra jobb på grunn av rushtraffikk da vi bodde på Lambertseter.

Vi har valgt å forme jobben rundt livet og ikke omvendt som er det vanlige.

Horten og Tønsberg

Selv om min partner-in-crime er vokst opp her i Åsgårdstrand, ønsker vi oss et støtte nettverk og møte bedrifter som er lokalt forankret. Vi er medlem av både Horten næringsforening og Tønsberg næringsforening. Det er vi veldig stolte av! Vi har også tidligere vært en del av Gründernettverket. Pro-bono jobbet vi med nettside og markedsføring av julemarkedet i Åsgårdstrand 2017.

Vi har kunder i hele Vestfold, men flest i Oslo. Tidligere har vi hatt kunder fra Mo i Rana, Helgeland, Tromsø, Orkanger. Hele landet er vårt marked. Hvis du synes at vi ser ut til å være en god “match” med deg og dine ønsker så ta gjerne kontakt uansett hvor du befinner deg. Skype er absolutt ikke fremmed for oss og vi blir bare glade hvis vi kan dra på workshop/kurs rundt om i lille Norge.

Vi elsker Åsgårdstrand, men Åsgårdstrand i seg selv er et ganske lite samfunn. Vi ønsker oss derfor flere lokale kunder som vi kan jobbe med. Dersom du har en bedrift i Vestfold, spesielt Horten eller Tønsberg, ser vi etter deg som ønsker hjelp med digital markedsføring. Vi trives også godt på kafé 🙂

Ta kontakt med oss her