Velg en side

I fuglesangen i Åsgårdstrand finner du de fineste fuglelydene. Ingenting høres mer ut som vår når man tusler her i skogen i begynnelsen av mai-måned.

Etter å ha prøvd å lage denne videon flere ganger hjemme havnet jeg altså her i skogen til slutt. Jeg har lenge ønsket å starte en YouYube-kanal, nå er jeg kommet til et punkt der jeg bare hopper i det og satser på at det går bra.

“Dette har jeg aldri gjort før, så det får jeg helt sikkert til” (-Pippi), sier den lille fornuften i meg.

I denne introduksjonsvideoen av meg snakker jeg litt om når jeg sluttet i en stabil 8-16 jobb i Oslo for 5 år siden. Jeg elsker å lære bort digital markedsføring og jeg elsker å jobbe med digital markedsføring. Og dette ønsker jeg å lære deg også. Her på YouTube. Jeg ønsker å bygge en kanal med mye kunnskapsdeling. Også ønsker jeg å dele litt av denne reisen min da. Jeg håper du vil legge igjen et spor etter deg hvis du har sett videoen, abonnere på kanalen min og klikke på bjellen (som gjør at du får varsler hver gang jeg legger ut nytt innhold).

Håper vi kan bli bedre kjent!

Ps: Jeg tror på det som er ekte. Jeg tror på mennesker som er seg selv. Jeg beundrer folk som kan være seg selv uten å tenke på hva andre synes. Derfor er denne videoen uten filter og “nesten” uten noen redigering. Klikk på tommel opp (eller ned) hvis du er enig 🙂

– Marianne